PRINCE2® Foundation en Practitioner

U kunt bij Dimenza Intermediairs een training of zelfstudie voor PRINCE2® Foundation en Practitioner volgen. Na afloop van de training of zelfstudie bent u klaar om examen te doen en uw certificering te behalen. Deze trajecten zijn met name geschikt voor (aankomende) projectmedewerkers, teamleiders, projectleiders en projectmanagers.

In de training PRINCE2® Foundation worden de basisprincipes van de PRINCE2® methodiek uitgelegd en wordt er ingegaan op de directe toepasbaarheid van uw werkomgeving. Tijdens de PRINCE2® Practitioner training worden er praktijkvoorbeelden besproken die de theorie in de praktijk laten zien.

Training volgen

Training op locatie

De PRINCE2® Foundation en Practitioner trainingen kunnen worden gevolgd of op locatie in Almere, Utrecht, Eindhoven of Zwolle. Voor aanvang van de training ontvangt u het handboek en krijgt u toegang tot een digitale leeromgeving. Zo wordt u goed voorbereid op de training.

In-company training

Het is ook mogelijk om de PRINCE2® Foundation en Practitioner trainingen in-company te volgen. Deze in-company training wordt op maat gemaakt. Dit biedt de vrijheid en flexibiliteit de training aan te passen aan de behoeften in uw organisatie.

De in-company training biedt veel voordelen:

  • Eigen data, aaneengesloten of gespreide trainingsdagen
  • Training per dag of dagdeel, avondtraining is mogelijk
  • Eigen locatie of in-company, dit bespaart reistijd en reiskosten
  • Inspelen op specificieke projecten en onderwerpen
  • Gebruik van een eigen casus en ander maatwerk
  • Collega's onder elkaar, bekendheid met eigen projecten, ervaring delen

Zelfstudie voor PRINCE2® Foundation

Studeert u liever in uw eigen tempo? Kies dan voor het PRINCE2® Foundation zelfstudie traject. Het zelfstudiepakket bestaat uit studiemateriaal en toegang tot de unieke online leeromgeving die u stap voor stap door de lesstof begeleidt. U staat er tijdens de zelfstudie niet alleen voor, want de ervaren trainers staan klaar om extra uitleg te geven en om vragen te beantwoorden. U krijgt dus zelfstudie met een docent. Deze combinatie zorgt ervoor dat u gegarandeerd zult slagen!

De studieduur is volledig afhankelijk van uw eigen studietempo en het kennisniveau waarover u reeds beschikt. U kiest uw eigen studietempo en plant zelf wanneer u welke lessen wilt doen. De totale doorlooptijd van dit traject varieert van ongeveer 2 weken tot 3 maanden. Met 1 jaar toegang tot de online leeromgeving heeft u ruim voldoende de tijd.

Prijzen en examens

PRINCE2® Foundation training op locatie - 2 dagen (van 09:30 - 17:00 uur) € 945.-
PRINCE2® Practitioner training op locatie - 2 dagen (van 09:30 - 17:00 uur) € 945.-
In-company training Prijs op aanvraag
PRINCE2® Foundation zelfstudie (beschikbaar in Nederlands en Engels) € 425,-

Prijzen zijn inclusief studiemateriaal en verzendkosten (Nederland) en exclusief examen en BTW.

Examens

Het examen dient los geboekt te worden en kan op locatie worden afgelegd. Het is ook mogelijk om het examen online af te leggen, tegen een meerprijs van €50,-. Er moet dan worden voldaan aan strenge eisen. Hierover informeren we u graag.

PRINCE2® Foundation examen € 225,-
PRINCE2® Practitioner examen € 350,-
Online toeslag € 50,-

Prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor deze training? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op