Agile Scrum Foundation

Zijn veranderingen onderdeel van uw project? Geeft u de voorkeur aan flexbiliteit en aanpassingsvermogen in uw projecten in plaats van documentatie en structuur? Volg dan de een training Agile Scrum Foundation op locatie of via zelfstudie. Tijdens deze training maakt u kennis met de Agile methoden en leert u Scrum kennen in de praktijk. De nadruk ligt op de basisprincipes en veel praktijkoefeningen die de theorie echt tot leven laten komen.

Deze training is geschikt voor (aankomende) teamleiders of projectleiders/-managers die werken in een dynamische omgeving zoals ICT, marketing en productontwikkeling.

Resultaat

Na afloop van de cursus:

 • kent u het gedachtegoed en principes van Agile;
 • bent u bekend met de levenscyclus van een Agile Scrum project en alternatieve indelingen;
 • kent u de beschikbare technieken voor plannen en beheersen, inclusief voor- en nadelen;
 • weet u welke rollen en verantwoordelijkheden er zijn in een Agile Scrum project;
 • heeft u tijdens de training voldoende praktijk voorbeelden gekregen om de theorie direct toe te passen.

Training volgen?

Training op locatie

De Agile Scrum Foundation training kan worden gevolgd op locatie in Almere, Utrecht, Eindhoven of Zwolle. Voor aanvang van de training ontvangt u het handboek en krijgt u toegang tot een digitale leeromgeving. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de training.

In-company training op maat

Het is daarnaast mogelijk om de Agile Scrum Foundation training in-company te volgen. Deze in-company training wordt op maat gemaakt. Dit biedt de vrijheid en flexibiliteit de training aan te passen aan de behoeften in jouw organisatie.

De in-company training biedt veel voordelen:

 • Eigen data, aaneengesloten of gespreide trainingsdagen, meer dagen
 • Training per dag of dagdeel, avondtraining is mogelijk
 • De mogelijkheid de training met blended learning te volgen. Dit houdt in dat de training gedeeltelijk online gevolgd kan worden.
 • Eigen locatie of in-company, dit bespaart reistijd en reiskosten
 • Inspelen op specificieke projecten en onderwerpen
 • Gebruik van een eigen casus en ander maatwerk
 • Collega's onder elkaar, bekendheid met eigen projecten, ervaring delen

Zelfstudiepakket

Studeert u liever in uw eigen tempo? Kies dan voor het Agile Scrum Foundation zelfstudiepakket. Het zelfstudiepakket bestaat uit studiemateriaal en toegang tot de unieke online leeromgeving die u stap voor stap door de lesstof begeleid. U  staat er tijdens de zelfstudie niet alleen voor, want de ervaren trainers staan klaar om extra uitleg te geven en om vragen te beantwoorden. U krijgt dus zelfstudie met een docent. Deze combinatie zorgt ervoor dat u gegarandeerd zult slagen!

De studieduur is volledig afhankelijk van uw eigen studietempo en het kennisniveau waarover u reeds beschikt. U kiest uw eigen studietempo en plant zelf wanneer u welke lessen wilt doen.

De totale doorlooptijd varieert van ongeveer 2 weken tot 3 maanden. Met 1 jaar toegang tot de online leeromgeving heeft u ruim voldoende de tijd.

Prijzen en examen

Training - 2 dagen (van 09:30 uur tot 17:00 uur) € 945,-
In-company training Prijs op aanvraag
Zelfstudie (beschikbaar in het Nederlands) € 425,-

Prijzen zijn inclusief studiemateriaal en verzendkosten (Nederland) en exclusief examen en BTW.

Examen

Het examen is niet bij de training inbegrepen en moet apart worden geboekt. Het examen kunt u aanvragen bij EXIN en afleggen bij een EXIN exameninstituut. Hiervoor moet u rekening houden met een prijs van € 140,-. Het examen is Nederlandstalig.

U kunt daarnaast ook het examen PSM I afleggen bij Scrum.org waar het examen $ 150,- kost en in het Engels wordt afgenomen.

Prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor deze training? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op