AgilePMĀ® Foundation training

Werkt u in een projectgerichte omgeving waarbij u Agile wilt werken? Wilt u leren hoe u de basis legt voor succesvolle Agile-projecten? Volg dan de training of zelfstudie AgilePM® Foundation. In dit traject maakt u kennis met de Agile Project Management methodieken, waarbij de nadruk ligt op de basisprincipes.

De training is geschikt voor (aankomende) teamleiders of projectleiders/-managers die werken in een dynamische omgeving zoals ICT, marketing of productontwikkeling.

Resultaat

Na afloop van de cursus:

 • kent u het gedachtegoed en de principes van AgilePM®;
 • bent u bekend met de levenscyclus van een Agile project en alternatieve indelingen;
 • weet u welke managementproducten worden geproduceerd tijdens een Agile project en wat het doel van elk is;
 • kent u de beschikbare technieken, inclusief voor- en nadelen;
 • weet u welke rollen en verantwoordelijkheden er zijn in een Agile project;

Training volgen?

Training op locatie

De AgilePM® Foundation training kan worden gevolgd op locatie in Almere, Utrecht, Eindhoven of Zwolle. Voor aanvang van de training ontvangt u het handboek en krijgt u toegang tot een digitale leeromgeving. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de training.

In-company training op maat

Het is daarnaast mogelijk om de AgilePM® Foundation training in-company te volgen. Deze in-company training wordt op maat gemaakt. Dit biedt de vrijheid en flexibiliteit de training aan te passen aan de behoeften in uw organisatie.

De in-company training biedt veel voordelen:

 • Eigen data, aaneengesloten of gespreide trainingsdagen
 • Training per dag of dagdeel, avondtraining is mogelijk
 • De mogelijkheid de training met blended learning te volgen. Dit houdt in dat de training gedeeltelijk online gevolgd kan worden.
 • Eigen locatie of in-company, dit bespaart reistijd en reiskosten
 • Inspelen op specificieke projecten en onderwerpen
 • Gebruik van een eigen casus en ander maatwerk
 • Collega's onder elkaar, bekendheid met eigen projecten, ervaring delen

Zelfstudie

Studeert u het liefst in uw eigen tempo? Kies dan voor het AgilePM® Foundation zelfstudiepakket. Het zelfstudiepakket bestaat uit studiemateriaal en toegang tot de unieke online leeromgeving die u stap voor stap door de lesstof begeleidt. U  staat er tijdens de studie niet alleen voor, want de ervaren trainers staan klaar om extra uitleg te geven en om vragen te beantwoorden. U krijgt dus zelfstudie met een docent. Deze combinatie zorgt ervoor dat u gegarandeerd zult slagen!

De studieduur is volledig afhankelijk van uw eigen studietempo en het kennisniveau waarover ureeds beschikt. U kiest uw eigen studietempo en plant zelf wanneer u welke lessen wilt doen.

De totale doorlooptijd varieert van ongeveer 2 weken tot 3 maanden. Met 1 jaar toegang tot de online leeromgeving heeft u ruim voldoende de tijd.

Prijzen en examen

Training op locatie - 1 dag (van 09:30 - 17:00 uur) € 495,-
In-company training Prijs op aanvraag
Zelfstudie (beschikbaar in het Nederlands) € 425,-

Prijzen zijn inclusief studiemateriaal en verzendkosten (Nederland) en exclusief examen en BTW.

Examen

Het examen moet apart worden geboekt en kost €195,- (excl. BTW) om op locatie af te leggen. Het is ook mogelijk om het examen online af te leggen, tegen een meerprijs van €50,-. Er moet dan worden voldaan aan strenge eisen. Hierover informeren we u graag.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor deze training? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op