Omdat verbinden onze passie is.

Dimenza ICT Intermediairs is gecertificeerd voor NEN 4400-1 en geregistreerd bij de stichting normering arbeid.

Niet zomaar een bureau,  maar een echte partner in uw zoektocht naar de juiste ICT-er.

Een bereikbare, beschikbare en assertieve sparringpartner. Dat is zoals wij en anderen ons zien. Leveren wat je belooft. Niets beloven wat je niet kunt nakomen. Gelijkwaardigheid zonder poespas.

Partnership zit in onze genen. Dit betekent voor ons onderdeel zijn van de organisatie waar je voor werkt en daarmee de behoefte weg nemen om de opdracht ook elders neer te leggen. Wij bieden hiertoe een aantal diensten op basis van kernwaarden waar wij nooit van afwijken.
 

Kwaliteit:

  • Wij leveren diensten volgens hoge kwaliteitsstandaarden
  • Onze intermediairs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vak- en aandachtsgebied
  • Wij brengen kandidaat en klant bij elkaar en wegen daarbij de belangen van beide partijen af
  • Wij hebben goede kennis van de (arbeids-)markt

Menselijkheid:

  • Wij laten onszelf zien in persoon en op onze communicatiekanalen woord en beeld
  • Door de koppeling met de juiste werkgever streven wij ernaar dat kandidaten hun talenten optimaal kunnen inzetten en ontwikkelen
  • Kandidaten kunnen zichzelf blijven ontwikkelen door het brede aanbod aan trainingen op het gebied van projectmanagement.

Professionaliteit:        

  • Afspraken komen wij na en vragen dat ook van onze partners
  • Wij zijn eerlijk, deskundig, we luisteren en zijn bereikbaar

Wilt u weten wat wij als partner voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

Uw contactpersoon,

Erik Stijnen

Na een korte carrière als docent informatica aan diverse scholen voor middelbaar (beroeps-) onderwijs ben ik als projectmanager, ICT-manager en informatiemanager in dienst geweest bij onder andere de politie, diverse gemeenten en zorginstellingen. Vanaf 1997 ben ik ondernemer in de ICT. Kennis van het vakgebied en het speelveld tussen mens, organisatie en ICT zijn voor mij de rode draad door mijn werk. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen in de organisatie de belangrijkste schakel zijn tot het succes. Verbinden van mensen in en aan organisaties is wat doe. De persoonlijke maat is voor mij de sleutel tot succes. In mijn ogen kan arbeidsbemiddeling zonder de menselijk maat niet werken. Kandidaat en opdrachtgever moeten bij elkaar passen maar ook aan elkaar zijn gewaagd. Om deze verbinding te maken zet ik mij in. Daardoor is Dimenza voor onze opdrachtgevers én onze kandidaten een échte partner.